MOVENS - 17, PROIZVODNJA I PRODAJA DELOVI IZ PLASTIKE, DELOVI OD GUME - NAS DOM - www.nasdom.co.rs/movens-17.html

Go to content

Main menu

ELEKTRO

    MOVENS-17
    MRČAJEVCI BB, 32210 Mrčajevci
    Tel: 032/5800-706, 063/612-629, Fax: 032/5800-706
    E-mail: movens17@gmail.com


GUMENI DIHTUNG ZA FLANŠU
GREJAČA BOJLERA


RADNO VREME: Ponedeljak - Petak: 07.00 – 19.00,    Subota: 07.00 – 15.00,    Nedelja: ne radimo


Preduzeće MOVENS–17 DOO je osnovano 2. februara 1993. godine i ove godine je proslavilo punih 22 godine uspešnog rada. Možemo se pohvaliti da preduzeće od kada postoji nikada ni jednog trenutka nije bilo u "blokadi" niti je kasnilo sa isplatom zarada, doprinosa na zarade, kao i ostalih obaveza prema društvu.

Preduzeće je osnovano, kao što je u registraciji navedeno za proizvodnju, promet na veliko i malo i usluge u izvozu i uvozu robe iz trgovine robom, kao i proizvoda iz sopstvene proizvodnje od papira, plastike i gume.  


PROIZVODNJA i VELEPRODAJA


DELOVI OD PLASTIKE – U proizvodnji imamo delove za usisivače, u šta spadaju sve vrste platnenih kesa za usisivače, domaće i strane. Pored toga, proizvodimo nekoliko rezervnih delova za usisivače kao što su nosač motora, držač papirne kese, okviri za sve vrste platnenih kesa Slobodinih usisivača. Iz programa poljoprivrede proizvodimo SPOJKU za montažu plastenika.

DELOVI OD GUME – najnoviji proizvod od gume – gumica za izbijanje koštica iz suvih šljiva - više vrsta i gumice za ostale vrste voća (višnje,trešnje), dihting guma za platnene kese usisivača svih vrsta, gumeni nosač motora usisivača, ostale gumice raznih vrsta.

TRGOVINA NA VELIKO I NA MALO – prvenstveno vodoinstalacionim materijalom, elektroinstalacionim materijalom, belom tehnikom proizvođača Gorenje, Alfa, "MBS", Smederevo i ostalom robom i rezervnim delovima vezanim za ovaj program rada i trgovine, kao i fasadnim i izolacionim materijalima.

IZVOZ I UVOZ – je trenutno aktuelan uvoz tanke gume debljine 0,25 mm, širine 100 mm, koja služi kao dihtung u proizvodnji platnenih i papirnih kesa za usisivače kao i uslužni uvoz i izvoz razne robe za različite potrebe.


G A L E R I J A

 
 
 
Back to content | Back to main menu